Κατασκευή websites

Σε ένα σύγχρονο κόσμο που η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ραγδαία, δεν χωρά καμία δικαιολογία για την επιχείρησή σας, να μην έχει παρουσία στο διαδίκτυο, όποιο κι αν είναι το αντικείμενό της.

Η έλλειψη ιστοσελίδας της εταιρίας σας ή του αντικειμένου σας ως ελεύθερος επαγγελματίας, το μόνο που μπορούν να πετύχουν, είναι τα αρνητικά σχόλια από τους συνεργάτες και τους πελάτες σας, δείχνοντας επίσης αδυναμία στην παρακολούθηση της εξέλιξης και του ανταγωνισμού.

Επιλέγοντας να είστε παρόντες στο διαδίκτυο, μια ιστοσελίδα σας προσφέρει πολλές δυνατότητες και μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας συνοπτικής τουλάχιστον παρουσίασης.

 

Ενδεικτικές επιλογές κόστους ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 

*  Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
*  Οι τιμές αφορούν στην κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eShop.
*  Ως επιπλέον κόστος, θα πρέπει να υπολογίσετε:
     – την αγορά ονόματος (domain) και
     – την φιλοξενία (hosting) από κάποιο πάροχο της επιλογής σας (εάν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για εσάς).
*  Μπορείτε να επιλέξετε από τα υπάρχοντα δείγματα και θα δημιουργήσουμε για εσάς τη σελίδα σας, με ξεχωριστή επιμέλεια για κάθε περίσταση και απαίτηση.
*  Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο εξεζητημένο σχέδιο που διαφοροποιείται από τα υπάρχοντα, το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις.