Κατασκευή eShop

Δημιουργούμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα, με κορυφαία ecommerce script με απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης, ταχύτητας και αξιοπιστίας.

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα να προβάλλεται τα προϊόντα σας κάθε ημέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή της ημέρας.

Ενισχύστε το υπάρχον φυσικό σας κατάστημα, ξεφεύγοντας από τα τοπικά όρια και δώστε στον καταναλωτή τη δυνατότητα να αγοράσει τα προϊόντα σας, από το σπίτι του, το γραφείο του, το κινητό του τηλέφωνο.

Ξεκινήστε τις πωλήσεις, με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.

Η διαδικασία εισαγωγής προϊόντων γίνεται σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ περιβάλλον, εύχρηστο και φιλικό προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις πληροφορικής.

Απλά βάλετε τα προϊόντα σας και ξεκινήστε τις πωλήσεις  !!! 

… και στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε να ασχοληθείτε με τις διαδικασίες εισαγωγής προϊόντων, κατηγοριών, τιμών και όλα τα σχετικά,

σας προσφέρουμε το eShop Manager

Ενδεικτικές επιλογές κόστους eShop

 

 

*  Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ
*  Οι τιμές αφορούν στην κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eShop.
*  Ως επιπλέον κόστος, θα πρέπει να υπολογίσετε:
     – την αγορά ονόματος (domain) και
     – την φιλοξενία (hosting) από κάποιο πάροχο της επιλογής σας (εάν επιθυμείτε μπορούμε να αναλάβουμε την αναζήτηση της καλύτερης επιλογής για εσάς).
*  Μπορείτε να επιλέξετε από τα υπάρχοντα δείγματα και θα δημιουργήσουμε για εσάς τη σελίδα σας, με ξεχωριστή επιμέλεια για κάθε περίσταση και απαίτηση.
*  Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο εξεζητημένο σχέδιο που διαφοροποιείται από τα υπάρχοντα, το κόστος υπολογίζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις.